Mijn naam is Peter Kloet, geboren op het Zeeuws eiland Tholen gelegen in Nederland. 52 jaar (in 2023), inmiddels 90 kilo schoon aan de haak, 179cm lang en bijna 20 jaar een vaste relatie.  We wonen sinds lange tijd in de leuke Brabantse stad Roosendaal. In de afgelopen 4 jaar is er veel verandert in ons leven door mijn BrugHoekTumor (afgekort BHT). In deze Blog wil ik jullie meenemen hoe ik en mijn partner het ervaar, hoe wij ermee omgaan en ik mijn weg probeer te vinden in de mogelijk- en onmogelijkheden met de issues die ik ervaar. Deze blog kan lotgenoten misschien helpen om een stukje duidelijkheid te krijgen waar je tegen aanloopt met deze tumor.

OHJA, voor de taal goeroes onder ons. Ja er staan taal- en grammaticale fouten in, dit is omdat ik sinds mijn operatie dyslectische ben. Ik was al niet zo een held met de Nederlands taal, maar nu is het echt een drama. Maar lekker om de fouten heen lezen, THIS IS ME!

Ik heb er trouwens ook dyscalculie aan overgehouden. Last but not least, ik geef graag mijn ongezoute mening over items. Ik ben deze Blog op 1-1-2020 gestart en ga de komende periode zowel in het heden als in het verleden mijn weg beschrijven wat er allemaal op mijn pad is gekomen vanaf het moment dat in 2015 mijn XL BrugHoekTumor is gevonden.

Voor lotgenoten die deze blog gaan lezen, hou er rekening mee dat bij iedereen de bijwerkingen en gevolgen anders zijn. Als de tumor op tijd gevonden wordt en er kan nog bestraald worden, is de impact vele malen kleiner als bij iemand (zoals ik) waar de tumor laat gevonden wordt. Ik heb gewoon pech gehad dat hij laat gevonden (dus een XL-formaat) is en dat uitval van functies pas na de operatie tevoorschijn zijn gekomen. Ik heb ruim 3 jaar over gedaan voordat ik het aandurfde om het werk weer op te pakken, bij velen is het gelukkig maanden na de behandeling.

Je bent nu voorbereid om mijn Blog te gaan lezen.

1.247 views

Kloet Peter