Anti depressieve als ondersteuning bij een BHT

Als je er even helemaal doorheen zit is ondersteuning van antidepressieve wel heel erg fijn, zolang he er maan niet aan verslaaft raakt. Dit laatste had ik duidelijk aan mijn revalidatiearts meegegeven, geen zware pillen a.u.b. een medicatie wat ik hooguit een halfjaar slik om er dan weer mee te kunnen stoppen. Kijk in ben van menig, zo min mogelijk pillen slikken maar als je er even ondersteuning van kan krijgen voor een korte periode is er niets aan de hand.

Ondertussen had de revalidatiearts twee verschillende voorgeschreven, een pil voor overdag en een pil voor in de nacht. Het zou wel eens fijn zijn om door te slapen i.p.v. elk uur wakker. Wat moet dat moet, ik wil vooruitgang en op dit moment heb ik alleen maar achteruitgang. Nu zit ik nog wel steeds met de gedachte dat ik slaapapneu heb opgelopen als gevolg van de operatie, gelukkig hebben binnenkort hier een gesprek over.

De pil voor overdag kon ik en mijn omgeving goed merken, ik werd heel vlak in heel mijn doen en laten. Maar ja, het is voor een goed doel zullen we maar denken. De pil voor in de nacht weet ik nog niet, ik kom nog steeds moe uit bed en lig een hele dag op de bank omdat ik gewoonweg geen energie heb om iets te doen. Met andere woorden de druk thuis loopt wel op, want ik kan nog steeds niet om boodschappen en eten koken. Dus voor mijn vriend kwam er naast het drukke werk ook nog heel veel huishoudelijke klussen erbij.

379 views