Beoordeling goudstukje implantaat

Inmiddels waren alle hechtingen uit mijn ooglid gescheurd, dus de hoogste tijd voor beoordeling door een oogarts. Zou het niet langzaam tijd worden om een goudstukje te implanteren in mijn bovenste ooglid? Want het knipper reflex was terug en je kon zien dat mijn ooglid wel dicht wilde gaan, maar het lukt niet helemaal (5mm opening).

De kaderarts was het er ook wel mee eens dat de hechtingen geen goede oplossing was, dus zodra de oogleden herstel waren (zal hooguit een paar weken duren). Er kon een afspraak gemaakt worden voor begin maart om het stukje te implanteren. Het zou gewoon een poliklinische ingreep zijn van ongeveer een halfuurtje.

Het leek mij een goede oplossing om mijn ooglid te ondersteunen om helemaal dicht te gaan, in plaats van het uitdrogen. De oogzalf die ik overdag gebruikt was ook niet zo een succes, je ziet uren niets door dat oog en het blijft wazig heel de tijd. In de lotgenoten groep waren er ook diverse mensen die zoiets hadden en er heel blij van werden. Ik ga ervoor, de afspraak kwam al snel binnen voor 3 maart. Maar weer regelen dat m’n vriend mij kon brengen, want ja zelf rijden mag nog niet en voor het openbaar vervoer had ik nog geen energie.

493 views