Beoordeling slaaponderzoek door KNO-arts

Met mijn slaaponderzoek onder mijn arm op weg naar de KNO-arts om zijn mening erover te geven. Volgens mij had ik het beter niet kunnen doen, hij kon er geen kaas van eten. Hij vond het een onduidelijk rapport maar hij was wel met de conclusie eens “Depressie”? Er zal best wel een deel van mijn klachten afkomstig zijn van mijn depressie, maar zelfs mijn vriend is het er mee eens niet alles kan onder deze noemer geschoven worden.

Met andere woorden, maar weer eens voor piet snot naar het ziekenhuis geweest. Mijn vermoede is dat hij niet achter dit slaaponderzoek stond van het NSI, hij had liever het onderzoek laten doen door het ziekenhuis zelf. Maar ja, 3 maanden wachten voordat er plaats is vond ik geen goed idee. Zekers omdat mijn klachten van moeheid, pijn op de borst, inmiddels ook cognitieve klachten alleen maar erger werden.

Blij dat ik over een paar dagen een inspanning ECG ga krijgen om de pijn op de borst issues te beoordelen. We kunnen ons niets voorstellen bij hartklachten, maar we kunnen het maar beter zeker weten dat hier geen probleem ligt. Ik heb de instelling, beter voorkomen dan genezen.

366 views