Bijstelling Cross Hoortoestel

Een aantal weken geleden heb ik bij de audioloog mijn cross hoortoestellen laten bijstellen. We hebben toen samen besloten om het geluidsniveau omlaag te zetten, dit in verband met mijn hyperacusis. Deze instelling was dus duidelijk iets te zachtjes, ik moet elke keer de hoortoestellen met de afstand bediening harder zetten. Dus zoals de audioloog had gezet, gewoon een nieuwe afspraak maken om het geluidniveau aan te laten passen als het nodig zou zijn.

Ik had een e-mailadres gekregen waar hij keurig op antwoorde, hij had zelf geen tijd op korte termijn meer er was een audioloog in opleiding die dit ook kon. Vandaag had ik deze afspraak, het ging alleen maar om de default geluidsniveau harder te zetten geen probleem dat dit bij een audioloog in opleiding was. Nu weet ik wel uit ervaring dat via de computerverbinding maken met mijn widex cross hoortoestel altijd een probleem is als je de juist procedure niet weer. Dus ja hij kreeg geen verbinding zoals verwacht, ik legde hem uit dat de slave eerst uit moest, dan verbinding maken met de master en vervolgens weer de slave aan. Bijstellingen ging van vanzelf, hij was wel blij dat ik de truc wist “weer wat geleerd”.

532 views