Dag van de operatie

Toch redelijk geslapen (Ik lag nog steeds alleen) op de eerste nacht in het ziekenhuis, wel vroeg wakker natuurlijk. Dus maar op tijd onder de douch, dit zal wel effe de laatste keer zijn voor de komende dagen. M’n vriend was er ook op tijd zodat hij mij nog even gedag kon zeggen voor de operatie. De avond verpleegkundige had me verteld dat ik de volgende ochtend gelijk het operatiejasje en ondergoed kon aantrekken. Daar lig je dan, in spanning te wachten tot ze je komen halen.

Klokslag 7:30uur kwamen ze mij ophalen, m’n partner met z’n ziel onder zijn armen bleef achter. Tot over een paar uren, we wisten dat het toch wel minimaal 8 uur kon duren.

Voor de partner komt nu het vervelendste moment, het wachten. Wij hadden ervoor gezorgd dat er de hele dag iemand bij mijn vriend was. Want werken lukt toch niet. Dan maar proberen om de dag op een beetje een leuke manier door te komen voor ontspanning. En maar wachten op een telefoontje dat de operatie klaar was.

432 views