De eerste verschijnselen

Bij mij starten de symptomen van mijn BrugHoekTumor (achteraf) in 2013, toen ging mijn gehoor in het linkeroor achteruit. De eerste stap die je dan maakt, is de stap naar een audicien voor een gehoor test. De eerste de beste die ik kon vinden in de stad waar ik woon, belde ze op voor een afspraak. Na een kwartiertje met een hele hoop piepjes kwam het eindresultaat, -13Db is het linkeroor. Antwoord van de audicien, dit kan gebeuren maar nog niets aan de hand en een hoortoestel is ook nog niet nodig dit is pas bij minimaal -35Db. Oké, ik weer naar huis.

Achteraf was toen al de tumor de gehoorzenuw aan het verdrukken. Deze audicien kende het fenomeen niet dat als 1 oor toch wel een afwijkende waarde geeft, om toch maar een bezoekje aan een KNO-arts te laten brengen. Waarschijnlijk was toen de tumor knikker groot van formaat. Maar ja, dat is natuurlijk altijd had ik het maar geweten.

119 views