Duizenden vragen aan google

Zodra het stof een beetje was neergedaald, oké wat heeft ze nu allemaal verteld eigenlijk. Hoe hete dat ding ook alweer, het was in ieder geval goed aardig. Google de Google, en lezen. Maar eerste al mijn geplande trainingen voor die dag omzetten naar andere trainers met de melding, heb niet zulk goed nieuws gehad in het ziekenhuis nadere informatie volgt.

M’n vriend en ik zijn een hele middag aan het lezen geweest, wat is het nu precies, waar zit het, hoe komt het (dit laatste is in 2020 nog steeds onbekend). En wat zijn alle opties om ervan af te komen, al snel hadden we de conclusie getrokken een operatie is op dit moment de enigste oplossing hij is met 3,7x2.6cm gewoon veel te groot voor bestraling. De tumor valt niet onder Kanker omdat het een goedaardig gezwel is. Dus het er is geen bloedspoed maar moet wel op korte termijn weg want het zit op een plek waar je geen gezwel wil hebben. Het idee alleen al een groot gezwel in je hoofd, daar is al zo weinig ruimt.

Dan heb je nog 1 grote drempel over te gaan, hoe vertel je het de familie. Even een hele hoop moet verzamelen en eerst maar eens m’n broer bellen. De familie wist wel dat ik onderzoeken had gehad voor de doofheid. M’n verhaal gedaan, wist niet goed wat hij moest zeggen, gewoon zwaar kloote. Ga jij het maar effe bij Pa en Ma het vertellen wij komen in het weekend om verder tekst en uitleg te geven. Vertel wel duidelijk dat het om een goedaardige tumor gaat (er zijn nogal wat familieleden gestorven aan kwaadaardige tumoren) en dat ik binnen een paar maanden geopereerd moet worden.

Ondertussen blijf je natuurlijk lezen over de BHT om maar zoveel mogelijk informatie in te winnen voor de eerste afspraak in het EMC.

834 views