Prismabril dragen ne een Brughoektumor operatie

Vandaag is het dan zover mijn prismabril ligt klaar bij de optiek winkel, zal mij benieuwen wat ik ervan ga merken. Ik hoop dat ik mijn wandelstok aan de kapstok kan hangen en dat ik gewoon zonder misselijk te worden een afstand kan lopen. En hopelijk dat het ook energie gaat sparen, want mijn accu is heel snel leeg met de diverse beperkingen. Nu had ik al een bril voor een cilinder in mijn andere oog, dus ik was al wel gewent om een bril te dragen.

De eerste indruk was goed, wel even wennen natuurlijk want het kijkt anders en je hersenen moeten ook even wennen aan het nieuwe beeld. Het is nu een kwestie van dragen en het effect bekijken, ook natuurlijk controleren of het beeld ook daadwerkelijk beter en rustiger is. Nou dat was een behoorlijk verschil (zeer positief). Na 24uur voelde ik mezelf vele malen zekerder met betrekking tot balans (want die was hierdoor o.a. ook niet goed) kon ik mijn wandelstok thuislaten. Een verschil van dag en nacht, heel prettig moet ik zeggen.

Een jaar nadat ik gestart ben met mijn prismabril werd ik gevraagd voor een interview voor een blog artikel op de website van deze optiek winkel via deze LINK is het artikel te lezen.

549 views