Eindgesprek radiotherapeut

Werd ik gisteravond gebeld door mijn radiotherapeut, want de middag afspraak was niet door gegaan. Ze wilde graag weten hoe het ging en of dat ik nog bijwerkingen had van de bestraling. Tot zover gaat alles prima, geen extra bijwerkingen nu we inmiddels een maand verder zijn vanaf de laatste bestraling. Want dit had gekund, ik ben erg blij hoe het allemaal gegaan is. Helemaal top dat radiotherapeut mevr. Mendez-Romero zelfs in de avond belt hoe het allemaal gaat. Dit is de eerste arts uit het EMC die telefonisch vraagt hoe het gaat. Helemaal top moet ik zeggen.

Heb zelfs haar mobiele nummer van haar werk en het telefoonnummer van haar secretaresse als er onvoorzien toch issues naar voren komen. Ook kan ik haar secretaresse bellen als ik binnen nu en twee weken niets gehoord heb van afdeling neurochirurgie die mijn cases weer gaat overnemen. Want pas over een half jaar krijg ik weer een controle MRI en dan maar hopen dat de tumor eindelijk aan het krimpen is.

Ook maar even gevraagd of ik extra moet opletten met het corona virus wat op dit moment heerst in de wereld. Ik val onder de risicogroep dus ik moet opletten, dus als het niet nodig is niet in contact komen met andere mensen. Maar wel actief bezig zijn om mijn conditie te verbeteren. Aangezien het op dit moment mooi weer is, ben ik dus lekker klusjes in de tuin aan het doen. Ik hoef niet achter de geraniums te gaan zitten maar wel opletten wat ik doen en met wie ik in contact kom.

431 views