Advance cat 4 ipv cat 5

Als de Advance cat 5 vol met bugs zit, dan ga ik toch de cat 4 testen op advies van de audicien. De Advance die ik nu ruim een maand aan het testen ben, doet het vaker niet dan wel omdat dit nieuwe toestel niet goed kan omgaan met het Cross toestel vanwege de omgeving oriëntatie. Dus ja dan heb ik er niet zo veel aan, al voldoet het toestel prima op de momenten dat ze werken. Het hoofdprobleem in de cat 5 is de 360gr oriëntatie van het toestel waardoor de cross stopt met functioneren of heel zacht gezet wordt. De cat 4 die ik sinds gister heb heeft ook wel de 360 gr oriëntatie maar is minder gevoelig voor het wisselen in geluidsrichting en volume.

De Phonak heb ik so wie so afgeschreven, functioneel duidelijke oude techniek. In een drukke omgeving verstond ik niets, wind ook nog steeds een issue, niet instelbaar met een smartphone en niet oplaadbaar. Deze punten heeft de Advance wel, dus ja exit phonak. Nu alleen nog even dit nieuwe toestel testen en als die ook niet bevalt ga we zoeken naar een toestel in een buiten categorie.

31 views