Neuroloog reflex hamer

Dit is dus duidelijk een neuroloog die niet verder wil kijken dan zijn neus lang is. Hij zit een beetje met zijn hamertje te tikken op de diverse reflex punten op armen en benen en dat was alles. Zijn conclusie allemaal prima in orde, niets om zorgen over te maken. Deze arts staat dus bij mij op de Black list, daar ga ik dus niet meer naar toe.

De problemen die ik heb mijn darmen, blaas, temperatuur, slikken, slaap doen er allemaal niet toe. Allemaal psychische klachten volgens deze arts, tuurlijk. Er zal best wel iets zijn met mijn psychische gesteldheid, maar om nu alles op deze noemer te gooien is wel heel erg kort door de bocht. Aan deze arts heb ik dus helemaal niet, mijn beklag nog wel effe bij mijn fysiotherapeut gedaan.

Dit is dus een dood punt, terug naar de tekentafel en doorgaan met de fysio en de gesprekken met de maatschappelijk werker. En natuurlijk lekker doorslikken met de antidepressieven, daar is iedereen blijkbaar ook erg fan van.  Ik zie ondertussen mijn gewicht o.a. daardoor ook lekker omhooggaan. Conclusie aan deze neuroloog heb ik dus helemaal NIETS. Erg Jammer zonde van mijn tijd.

446 views