Herstel bestraling gaat voorspoedig

Inmiddels ruim anderhalve maand verder na de laatste bestraling en ik zou zeggen het gaat voorspoedig. Weinig tot geen bijwerkingen en mijn conditie is langzaam terug aan het komen. Dat komt ook wel omdat ik/we proberen om elke dag een rondje te wandelen van 3 km. Ook al wordt er op dit moment vanwege het corona virus geadviseerd om zo min mogelijk buiten te komen. Aangezien mijn vriend thuis moet werken lopen we samen minimaal 5x per week een rondje door onze wijk na de lunch. We hebben gelukkig een mooie groenstrook in de wijk zodat het ook nog een beetje leuk wandelen.

Uiteraard lopen we wel met een grote boog om iedereen heen en ikzelf kom bijvoorbeeld niet in de supermarkt. Wel ondersteunen we de lokale winkeliers door o.a. personal shopping of online bestelen bij lokale winkeliers die dit zijn gaan doen om hun hoofd boven water te houden vanwege covid-19. Omdat we natuurlijk ook niet naar vrienden en familie kunnen organiseren we virtuele borrels via Skype om toch een beetje verbonden te zijn.

Maar met mijzelf gaat het lekker, blij dat er weinig tot geen bijwerkingen zijn. Ik ben nog niet helemaal happy met mijn scleralens, maar weet nog niet wat ik er mee aan moet. Ik zou hem zonder probleem 12 uur in moeten kunnen hebben, maar na 5 uur moet ik hem toch echt wel uitdoen vanwege irritatie en gezichtsveld vermindering. Ik wacht even de corona crisis af en dan denk ik maar eens een afspraak bij mijn oogarts te maken.

437 views