Eerste afspraak KNO-arts streekziekenhuis

Ik kon vrij snel terecht, voorafgaande aan de afspraak werd er eerst een audiogram gemaakt in het streekziekenhuis (ook op de kno afdeling), zodat de arts goed kan zien dat links het gehoor zeer slecht was (-70Db), er was duidelijk iets aan de had.

Op de afdeling kno in het streekziekenhuis, een vriendelijke arts kwam me ophalen. De eerste vraag is natuurlijk, wat zijn de klachten. Ze had natuurlijk al de brief van de huisarts gelezen maar wilde het ook van mij horen. Er zijn twee duidelijke symptomen; doofheid en oorsuizen in mijn linkeroor. Zij kon ook niets zien vanaf de buiten. Hoe is je balans vroeg ze? Die is niet optimaal, ik loop regelmatig tegen een deurpost aan en de yogalessen die ik geef gaan ook moeizaam. We gaan voor over een week een MRI-scan plannen en erachteraan gelijk een afspraak om de scan te bekijken.

Achteraf wist zij (denk ik) wel hoe laat het was, anders was de MRI-scan en uitslag niet gelijk achter elkaar op dezelfde dag.

638 views