LSP toegang regelen

De volgende dag gelijk even lang de apotheek lopen om alvast de medicatie te halen. Het recept afgegeven en de dames gingen het regelen. Je krijgt dan de medicatie met een heel papierwerk met tekst en uitleg over dit middel. En er werd benadrukt dat ik mezelf goed aan het inneem schema moet houden.

Heeft U ook al toegang gegeven voor LSP (Landelijk Schakel Punt)? Er wordt ondertussen een folder aangereikt. Dit is voor de koppeling (gegevens overdracht) tussen de diverse apotheken. Dat lijkt mij wel handig, want ik zal hoogste waarschijnlijk bij verschillende apotheken (in het ziekenhuis) medicatie moeten ophalen. Wel handig dat alle apotheken weten wat voor medicatie ik allemaal heb. En niet te vergeten voor welke medicaties ik allergisch ben.

Gelijk het toestemmingen formulier ingevuld en ondertekent en weer retour gegeven aan de apothekersassistent.

410 views