Intake gesprek voor een NPO

Vandaag de eerste fase ter voorbereiding op de intake van mijn NPO, een intakegesprek bij een medisch psycholoog. Er stond een uur in de planning voor dit gesprek het werd uiteindelijk anderhalf, ze nam ruim te tijd om het hele verhaal door te nemen. Ze had ook gelukkig goed mijn dossier doorgenomen, want dit was niet de eerste keer dat ik op deze afdeling rondliep. Zij had ook een duidelijk de conclusie dat veel van mijn klachten horen bij mensen met een NAH. Door het afnemen van de NPO en de uitslag hiervan kon een goede diagnose bepaald worden en een inschatting gemaakt worden voor de vervolgstappen.

Ze legde ook uit wat de NPO inhield (hoe het in zijn werk gaat) en dat ik ervoor moest zorgen om goed uitgerust naar de afdeling te komen van de afspraak. Het zou een intensieve 3 uur worden om alle testen te doen en om te voorkomen dat moeheid een negatief effect heeft op het resultaat was fitheid en uitgerust belangrijk. De inhoud van de diverse testen werd niet besproken, dit kon namelijk de testen beïnvloeden. Ik moest zo neutraal mogelijk de tests ingaan. Wat een gedoe allemaal dacht ik bij mezelf, ben erg benieuwd wat er allemaal komen gaat en wat de uitslag gaat worden. Ik zou binnen een aantal weken de oproep binnenkrijgen om de test te doen.

370 views