NPO onderzoek

Of te wel vandaag is het zover voor mijn NPO wat afgenomen zal worden in het streekziekenhuis door een psychologisch verpleegkundige. Ik fit en uitgerust naar de afdeling psychologie vol verwachting voor het onderzoek. Na een kleinstukje uitleg wat ik allemaal kan verwachten, dat we ook op verschillende momenten even een koffie break doen. Want het zal zeker 3 uur duren en dan is het ook wel even belangrijk dat er ook wat ontspanning is tijdens de geestelijke inspanning van de diverse tests. Dat was wel nodig ook.

Nou ik heb het geweten, makkelijk tests maar ook voor mij moeilijke tests. Ik ben natuurlijk maar een normale MBO’er, want aan de hand van je opleidingsniveau wordt de uitslag bepaald zit nu onder het niveau wat het moet zijn of zit je nog gewoon op je niveau. Er waren echt een paar simpele tests (in mijn ogen), het gewoon niet voor elkaar kunnen krijgen. Uhem, waar is mijn kennis gebleven. Na een paar koffie breaks waren er reeds 3 uur verstreken en we zaten nog maar op de helft van de tests. Dit is niet echt goed. De verpleegkundige was zo reëel dat ze zij, we gaan stoppen voor vandaag want de moeheid gaat link toeslaan. Over een week doen we de tweede helft, gelukkig maar want ik was bek af. Zo erg dat ik er dagen last van heb gehad, misselijk en dagen mega uitgeput.

475 views