Droog oog bij een BrugHoekTumor

Toch maar weer eens naar de oogarts, mijn linkeroog blijft irriteren en het zichtvermogen varieert elk uur. Dat komt niet ten goede aan mijn balans die ook niet optimaal is. Inmiddels bij oogarts nummer zoveel naar binnen en met de welbekende spleetlamp. Het variëren in gezicht vermogen licht duidelijk in het feit dat m’n oog te snel uitdroog door gebrek aan traanvocht. Maar ja, dat wisten we natuurlijk al.

Het advies was dan ook om nog meer te gaan druppelen met de kunsttranen overdag en in de nacht altijd de oogzalf te gebruiken en dan rijkelijk aanbrengen. Want het zou zo meer kunnen dat het oog in de nacht opengaat staat. Vraag eens aan je vriend of hij eens wil kijken of dat het geval is. Tuurlijk, we liggen altijd volop in een diepe slaap dus even kijken of mijn oog open staat is niet te doen. Ik met in de ochtend wel of dit het geval is geweest want dan irriteert het oog uren in de ochtend. Dit is ook een feit, want mijn bovenste linker ooglid functioneert ook gewoon niet goed.

Met andere woorden, meer druppels en meer zalf. Dat had ik ook wel kunnen bedenken, maar ja zolang ik problemen heb met mijn oog moet ik onder controle blijven in het EMC. Mijn ogen moeten goed in conditie blijven want ik heb ze keihard nodig voor mijn balans.

430 views