Planning operatie

Oké probleemstelling. Nu werk ik net ruim een jaar op ZZP basis als Personal Trainer, Groepslesinstructeur en voedingscoach. Dus ja, deze diagnose is niet geheel fijn.

Nu weet ik dat in de maanden december, januari en februari altijd rustige maanden zijn. Dus zat ik te overleggen met m’n vriend. Als we het nu voor elkaar krijgen dat ik in de eerste week van december geopereerd kan worden, dan zou ik na 3 maanden de draad weer een beetje kunnen oppakken. De trainingen die in deze periode staan kunnen allemaal overgenomen worden door de andere trainers.

(dit was achteraf natuurlijk “wishfull thinking”, ik durfde pas na 3 jaar de draad weer een beetje op te pakken met mijn haperende hersenen)

Goed, het telefoonnummer opgezocht van de planning van neurochirurgie en gebeld. Is er al iets bekent over de planning van mijn operatie? Nee U staat nog niet in de planning. Dus ik mijn stoute schoenen aangetrokken. Is het dan misschien mogelijk om 1 december geopereerd te worden? De assistent zit te kijken, nou Ja dat kan. Ik zie dat de Neurochirurg en kno-arts nog geen operaties gepland hebben die dag. Fijn, zet maar vast zeg ik.

511 views