Promotie filmpje mime-therapie

Door de mime-therapie van de afgelopen paar maanden, is er langzaam vooruitgang te zien in de symmetrie van mijn gezicht. Het is een kwestie van veel oefenen en heel veel geduld hebben. Zenuw herstel gaan superlangzaam, maar in mijn geval komen langzaam weer wat huidplooien tevoorschijn bij het optrekken van mijn neus of het fronzen van mijn voorhoofd.

Aangezien dit soort mime-therapie niet vaak voorkomt kreeg ik de vraag; of ik mee wilde werken aan dit klein promotiefilmpje omtrent deze therapie. Waarom niet dacht ik.

Vandaag was het dan zover, mijn vaste therapeut, een cameraman en regisseuse kwamen binnen met een hele hoop materiaal. Het doel van de opname was duidelijk, de regisseuse legde uit hoe ze het wilde hebben. Het was een leuke ervaring en het filmpje staat nu vast op de website van de zorginstantie.

In dit filmpje is nog duidelijk te zien dat mijn linkeroog niet goed sluit, morgen wordt er een goudstukje in mijn bovenste ooglid geïmplanteerd zodat hij wel goed dicht gaat. Ook is te zien dat diverse delen van mijn gezicht nog niet functioneren, maar de diverse functie inwendig die het niet doen. Zoals mijn traanvochtklier, reukorgaan, smaakpapillen en slikken geeft ook nogal eens een issue. Maar stapje voor stapje komt er wel vooruitgang in mijn gezicht.

379 views