Slaapapneu verdenking

Ruim een jaar na de operatie komen er steeds meer vermoeidheidsklachten en hierdoor komen cognitieve klachten tevoorschijn, slecht geheugen, niet meer op woorden kunnen komen, oriëntatie problemen en gewoonweg de gehele dag doodmoei. Ik ben niet vooruit te branden zullen we maar zeggen.  Mijn KNO-arts had daarom een doorverwijzing laten maken naar een collega Neuroloog. Daar aangekomen mijn verhaal gedaan, ze kwam al snel met de conclusie dan moeten we een intern slaap onderzoek laten uitvoeren. Want het kan bijna niet anders zijn dan een slaapapneu of misschien wel verschillende vormen.

Als het slaap apneu zou zijn dan hebben we wel een duidelijk oorzaak, de BHT-operatie want sinds die tijd heb ik er last van. Ook omdat een deel van mijn spieren in het linkerdeel van mijn gezicht niet functioneren, dus alles is slap of functioneert gewoonweg niet. Nu zal de geplande neusoperatie ook wel voor extra zuurstof zorgen. Hoe kan ook we gaan op korte termijn een groot slaaponderzoek doen en dat zal in het ziekenhuis plaats vinden. Dit omdat er ook video opname zal plaatsvinden, een ecg, RLS-onderzoeken ademhaling controle in alle positie dat ik lig tijdens het slapen ook wel een PSG genoemt. Of je dan lekker ontspannen slaapt, daar heb ik mijn twijfels over.

370 views