Vermoeidheidsklachten bij een NAH

Vele lotgenoten hebben er mee te maken, aanhoudende vermoeidheidsklachten bij een NAH waardoor ook andere klachten zoals bij mij cognitie verslechteren. Ook is de fysieke en mentale belastbaarheid slecht, in mijn geval hoofdzakelijk de mentale belasting m’n accu is zo leeg. Op dit moment het warmte weer doet er ook niet goed aan, dus in mijn geval binnen blijven en de airco lekker aan.

Al moet ik wel zeggen sinds de 2de AZ covid vaccinatie heb gehad, de vermoeidheid wel erger te zijn, dit hoort erbij geloof ik. Het is nu de truc, hoe bespaar ik energie zodat de vermoeidheid niet gaat overheersen. Hieronder een aantal die ik/wij hebben doorgevoerd

  • Bij warmte en veel zon binnenblijven
  • Geen of minimale lichamelijk inspanning bij warmte
  • Airco op slaapkamer
  • Een robot stofzuiger i.p.v. een conventionele
  • Auto met automatische versnelling i.p.v. hand geschakeld
  • Minimaal autorijden
  • Veel water drinken om afvalstoffen af te voeren
  • Externe prikkels zo veel mogelijk minimaliseren

604 views