Depressie bij een BrugHoekTumor

Om nu te zeggen dat het heel lekker gaat, nou Nee. Mijn psychische gesteldheid gaat met de week achteruit, ook al omdat mijn vermoeidheid met de dag erger wordt. Uit bed komen en al geen energie hebben, bijna geen energie hebben om mijn revalidatie therapie te volgen. De fysiotherapeut denkt dat ik te veel, te snel alles wil. Mijn lichaam en geest hebben ene totale uitputting slag. Loop ik te hard van stapel, ik geloof het zelf eigenlijk niet.

De revalidatiearts heeft eigenlijk hetzelfde idee, hij vindt het eigenlijk slimmer om aan de antidepressiva te gaan en naar de maatschappelijk werker van het ziekenhuis. Puur om mij handvatten te geven hoe ik om moet gaan met mijn beperkingen. Dat ik depressief ben is wel duidelijk, dus medicatie en naar deze maatschappelijk werker kan geen kwaad.

Iets zit mij toch nog steeds dwars, uit bed komen en weeral het gevoel hebben van totale uitputting. Daar moet meer achter zitten dan depressie was mijn mening. Gelukkig heb ik al wel een afspraak binnen van een KNO-arts om naar mijn slaapapneu te kijken. Want extreme moeheid leidt ook tot depressie, dus is depressie de oorzaak of het gevolg?

461 views